House Driveway

When our clients purchased a remodeled home in the district of London, it seemed someone forgot about the back yard.

A blank slate full of weeds, we set to work bringing a modern bohemian vibe to the space. The heart of the garden is a dining and entertaining space containing a farm style table, bar and gas grill. Reusing existing basalt gravel alongside black slate tiles and concrete modular pavers brings a casual eclectic feel and individual character to each space. Cafe lights and a preformed concrete firepit warm the chilly evenings, while strategically placed trees, hedges and colorful succulents will provide privacy and color as they mature.

Our task was to maximize a tight budget and carefully coordinate with the neighboring construction schedule.

 

Construction date: January 2018
Location: London, UK